HKI - inovativnost.hr / Novosti / Dodjela HKI nagrada: Ericsson Nikola Tesla, Brodarski institut i Citus

Organizatori

Glavni sponzor

Suradnici

Pokrovitelji

Dodjela HKI nagrada: Ericsson Nikola Tesla, Brodarski institut i Citus

Danas je u prostorijama Hypo Centra održana svečanost dodjele priznanja najuspješnijim hrvatskim poduzetnicima na području inovativnosti.

HKI nagrade

U organizaciji Sense Consultinga, VERN'-a i poslovnog tjednika Lider, u sklopu istraživanja inovativnosti hrvatskih tvrtki - HKI - Hrvatski kvocijent inovativnosti - dodijeljena su priznanja tvrtkama Ericsson Nikola Tesla u kategoriji velikih, Brodarski institut u kategoriji srednjih i Citus u kategoriji malih tvrtki. Ovim se putem zahvaljujemo svim tvrtkama na sudjelovanju i napominjemo da će personalizirani izvještaj svakoj tvrtki biti poslan putem e-maila, dok će sveobuhvatni finalni izvještaj o poduzetom istraživanju biti dostupan na web stranicama organizatora (www.senseconsulting.hrwww.liderpress.hrwww.vern.hr).

HKI dvorana

Na svečanosti su sudjelovali mnogi uvaženi stručnjaci na području inovativnosti poput gospodina Gorana Radmana, dekana VERN'-a, gospodina Velimira Sriće, profesora na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, gospodina Vedrana Antoljaka, predsjednika Uprave Sense Consultinga, gospodina Hrvoja Stojića, direktora Odjela Ekonomskih istraživanja u Hypo Alpe-Adria-Bank i gospodina Gorana Osredečkog, izvršnog direktora Sektora za financije i kontroling BICRO-a, koji su bili složni u ocjeni da je inovativnost ključan čimbenik za preživljavanje i uspješno konkuriranje hrvatskih tvrtki na nadolazećem EU tržištu.

HKI okrugli stol

Podsjećamo, HKI obuhvaća prvo istraživanje inovacijskih kapaciteta hrvatskih tvrtki za sustavnu izgradnju, upravljanje i učinkovitu primjenu poslovnih inovacijskih postupaka, procesa i modela koji dovode do stvaranja inovativnih proizvoda i usluga. HKI su razvili vrhunski hrvatskih stručnjaci, a temelji se na najboljoj međunarodnoj praksi u području inovativnosti.

Izvor: HKI